De Zomercolumn: Vallende sterren in Adam Zkt. Eva

De Zomercolumn: Vallende sterren in Adam Zkt. Eva

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

In De Zomercolumn blikt Daniël Schalk van Showbizznetwork terug op het afgelopen voorjaar. Wat is Daniël begin 2017 opgevallen en wat is hem bijgebleven? Er is in de eerste helft van 2017 weer veel gebeurd en de zomer is natuurlijk dé ideale tijd om even terug te kijken.

Met plaatsvervangende schaamte heb ik afgelopen voorjaar naar het RTL5-programma Adam Zkt. Eva VIPS gekeken. Ik had nooit behoefte gehad om naar Adam Zkt. Eva te kijken, maar toen RTL5 dit voorjaar met een VIP-versie van het programma kwam kon ik het toch niet laten om ook te kijken.

Dat B-sterren ver gaan om op televisie te komen weten we inmiddels wel, maar dat zelfs voormalig topzwemster Inge de Bruijn (goed voor drie gouden medailles op de Olympische Spelen van Sydney in 2000) zich liet strikken voor het beschamende RTL5-programma verbaasde mij toch wel. De topzwemster ging in de tweede aflevering van Adam Zkt. Eva VIPS uit de kleren om op die manier hopelijk haar droomman te vinden. Aan het einde van iedere aflevering ontvangt de BN’er van presentator Dennis Weening de ‘sleutel’ van zijn of haar hart om die te overhandigen aan zijn of haar Adam of Eva.

Ook Inge had drie keuzes: Adam 1, Adam 2 of de sleutel zelf houden. Dan ben je helemaal afgereisd naar een onbewoond eiland en heb je jouw letterlijk bloot gegeven tegenover heel Nederland en dan besluit je de sleutel van je hart zelf te houden. Ze geeft aan het lastig te vinden om zich aan iemand te binden, maar je zelf blootgeven tegenover heel Nederland is blijkbaar geen probleem voor de voormalig topzwemster. Het ergste vind ik nog wel dat Inge in een interview in Veronica Magazine zei dat ze haar deelname aan Adam Zkt. Eva VIPS vooral ziet als een opstapje naar meer werk in de tv-wereld…

Het veelbesproken sterretje van Sterretje

Na de uitzending met Inge vervaagde mijn interesse in Adam Zkt. Eva VIPS wel een beetje. Bij de namen Curt Fortin, Chaira Borderslee en Kasia Dolkowska gaat bij mij nou niet meteen een lampje branden. Terwijl ik toch wel veel BN’ers ken, zou ik nou niet weten waar deze ‘sterren’ bekend van zijn. De BN’er die in de eerste aflevering centraal stond kon ik wel, namelijk Tony Wyczynski uit Oh Oh Cherso. De realityster die in Oh Oh Cherso de bijnaam ‘Sterretje’ kreeg, liet nu echt zijn sterretje zien. De kijkers vielen massaal over de grootte van Tony’s geslachtsdeel. Het was het gesprek van de dag.

Het mooiste vond ik dat zijn Oh Oh-maatje Joey Spaan (Matsoe Matsoe) het voor hem opnam. Op Facebook reageerde hij op ‘alle vrouwen die heel de dag maar zeggen dat die piemel van Tony klein is’: “Liever een kleine die steigert dan een grote die weigert”. Toch apart dat je vriend het voor je opneemt om de grootte van je geslachtsdeel… Door Adam Zkt. Eva VIPS hoefde we ons in ieder geval niet te vervelen na het einde van Temptation Island. Ik ben benieuwd of RTL5 volgend jaar met een nieuw seizoen van Adam Zkt. Eva VIPS komt en welke bekende Nederlanders zij dan weten te strikken.

Dit was De Zomercolumn van Daniël voor deze week. In De Zomercolumn blikt Daniël Schalk van Showbizznetwork terug op het afgelopen voorjaar. Wat is Daniël begin 2017 opgevallen en wat is hem bijgebleven? Er is in de eerste helft van 2017 weer genoeg gebeurt om even terug te blikken.

Foto: Roland J.Reinders / Bewerking Showbizznetwork