Isa Hoes en Marc-Marie Huijbregts zorgen voor 200.000 kijkers

Isa Hoes en Marc-Marie Huijbregts zorgen voor 200.000 kijkers

Geschreven door Sebastiaan Boers

Rond 20.50 uur werden de autogordels weer om gedaan. Actrice Isa Hoes en cabaretier Marc-Marie Huijbregts zaten bij elkaar in de auto voor De gevaarlijkste wegen van de wereld. In dit BNN programma moesten Isa en Marc-Marie met een auto door Georgië rijden.

Het werd een vrij ruige autorit, die mooie televisie opleverde. Deze autorit werd bekeken door 210.000 mensen. Hierdoor staat het programma niet in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor BNN komt uit op 4,2 %.

Rond de klok van 21.45 uur nam Emillio Guzman het stokje over. In totaal keken er 84.000 mensen naar zijn theatervoorstelling. Een dunne dekmantel heeft ervoor gezorgd dat de VARA een marktaandeel ziet binnenkomen van 1,6 %. Daarna keken er 45.000 mensen naar Solar. Hierin werd verslag gedaan van het Solar-festival. BNN ziet daarmee een marktaandeel binnen komen van 1,0 %.

Later op de avond was Graham Northon weer eens te zien. Hij sloot de zaterdagavond van NPO 3 in stijl af. Deze populaire talkshow wist rond 23.40 uur 77.000 kijkers te bereiken. Daarmee ziet de VARA een marktaandeel binnen komen van 2,8 %.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Bekijk De gevaarlijkste wegen van de wereld  terug via TVblik.