Vertrouwde en nieuwe programma's bij de NPO

Vertrouwde en nieuwe programma's bij de NPO

Geschreven door Daniël Schalk

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) komt het komende televisieseizoen met vertrouwde, maar ook met veel nieuwe programma’s. Daarnaast zet de Publieke Omroep vol in op on demand kijken. De NPO gaat zijn online videoplatform, bekend als Uitzending Gemist, grondig vernieuwen.

Een aantal nieuwe titels komende tv-seizoen zijn De Super Freek Show (VARA), Marlijn: de dolende dertiger (KRO-NCRV), Hunted (AVROTROS), Onzichtbaar Nederland (VPRO), Face to Face (EO), Hoe word ik 100? (MAX), Tot elkaar veroordeeld (KRO-NCRV) en Ajouad: kaaskop of mocro?

Ook komt de NPO komend tv-seizoen met veel Nederlands drama, met onder andere de titels Als de dijken breken (EO), La Famiglia (AVROTROS), Klem (VARA), Riphagen (VPRO), Vlucht HS13 (KRO-NCRV), Voetbalmeisjes (AVROTROS), De Zaak Menten (MAX) en Petticoat (KRO-NCRV).

Daarnaast passeren in het nieuwe televisieseizoen bij de NPO ook veel journalistieke programma’s de revue, waaronder de nieuwe titels De Verenigde Staten van Eva (KRO-NCRV), Danny in Arabistan (NTR), Stand van het Land (WNL), Haagse Lobby (WNL) en Droomland Amerika (VPRO).

Bekijk hieronder de eerste beelden van een aantal nieuwe NPO-titels: