NPO 1 is weer terug met vertrouwde titels

NPO 1 is weer terug met vertrouwde titels

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het is maandag 2 september 2019. De vakantie is voorbij en iedereen pakt de draad weer op. In Hilversum en omgeving wordt weer hard gewerkt. Zo zijn veel bekende titels weer terug van weggeweest. De Wereld Draait Door is weer vanaf 19.00 uur te zien op NPO 1.

De dagelijkse talkshow met Matthijs van Nieuwkerk staat voor een deel geprogrammeerd tegenover de nieuwe vooravond van SBS6. Voor de zomer wist Matthijs iedere werkdag meer dan één miljoen kijkers te bereiken. Welke gevolgen dit voor onder andere Man Bijt Hond gaat hebben, is nog even de vraag.

Meteen na het NOS Journaal van 20.00 uur is Antoinette Hertsenberg terug met een nieuw seizoen van Radar. In het consumentenprogramma onderzoekt de presentatrice allerlei problemen van consumenten. Vorige week was een speciale aflevering te zien, maar vanavond starten de reguliere afleveringen weer.

Vanaf 21.15 uur start een nieuwe reeks van Spoorloos. Derk Bolt gaat in het nieuwe seizoen weer op zoek naar familieleden. Lukt het hem om families weer bij elkaar te brengen? Presentatrice Jetske van den Elsen is overigens ook weer te zien.

Ruim een uur later is Zorg uit handen te zien. In het nieuwe programma van Max gaan bekende Nederlanders mensen in de zorg helpen. In de eerste aflevering is Johnny de Mol te zien. Hij neemt de taken van Mirella over. Hoe zal het Johnny vergaan in de zorg?

De maandagavond van NPO 1 ziet er als volgt uit:

19.00 uur: De Wereld Draait Door!
20.30 uur: Radar
21.15 uur: Spoorloos
22.15 uur: Zorg uit handen

Foto: Daniel J. Ashes / Bewerking Showbizznetwork.nl