Nieuwe castfoto GTST zorgt voor veel vragen

Nieuwe castfoto GTST zorgt voor veel vragen

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf maandagavond terug bij RTL 4. De laatste week van het afgelopen seizoen wordt nogmaals uitgezonden. In de laatste week liepen de spanning enorm hoog op.

Alles stond in het teken van het huwelijk tussen Nina (Marly van der Velden) en Bing (Everon Jackson Hooi). Het huwelijk dreigde te worden verstoord door Noud (Ruud Feltkamp). De ex-man van Nina kreeg weer gevoelens voor Nina, die ook wederzijds waren. 

Maar helaas kwam Noud te laat aan. Hij probeerde Nina nog te overtuigen, maar ze liep weg. Noud's vriendin Sacha (Gaby Blaaser) heeft alles gehoord. Opnieuw is Sacha gekwetst door Noud. Ze wil maar één ding: zo snel mogelijk weg van de bruiloft. Ze vlucht naar de caravan, het huwelijkscadeau voor Nina en Bing.

Deze caravan zou nooit op haar eindbestemming aankomen. Terwijl Noud op zoek is naar Sacha, heeft niemand door dat ze zich in de caravan bevindt. Op dat moment rijden Rover (Buddy Vedder), Sam (Stijn Fransen), Sjoerd (Guido Spek), Job (Jorn Knotter) en Anna (Barbara Sloesen) in een bus, met daar achter de caravan. De stemming in het bus is opperbest. Iedereen heeft zin een spectaculair huwelijksfeest.

Onderweg naar het huwelijksfeest gaat het gruwelijk mis. Door een foute stuurbeweging raakt de caravan los van de bus. De caravan, inclusief Sacha, kiest haar eigen weg. Deze rolt door en komt tot stilstand door een stapel bomen. Als gevolg van de botsing ontploft de caravan. Door de klap van de explosie worden Rover, Sam, Sjoerd, Job en Anna om ver geblazen. Alle vijf blijven roerloos op de grond liggen.

De grote vraag was dan ook; wie zou dit ongeluk overleven? De makers van de nieuwe castfoto houden het antwoord op deze vraag nog altijd geheim. Op de nieuwe castfoto zijn zes personages dan ook niet te zien. Sacha, Rover, Sam, Sjoerd, Job en Anna zijn alle zes van de foto afgehaald. Maar wie goed kijkt naar de castfoto, ziet dat er nog genoeg plek over blijft voor in ieder geval vijf personages.

Wie zal er nu de soapserie van RTL 4 gaan verlaten? Van twee van de zes acteurs is bekend wat zij naast GTST gaan doen. Zo is Gaby binnenkort te zien als kandidate in Expeditie Robinson. Rover is vanaf aanstaande zaterdagavond te zien in het dansprogramma Dance Dance Dance, samen met Robin Martens, die de rol van Rikki speelt. Zou dat betekenen dat één van deze twee de soap zal gaan verlaten?

Vanaf maandag 5 september zal het antwoord hierop duidelijk worden. Dan start om 20.00 uur het nieuwe seizoen van GTST. Het beloofd een spannend seizoen te gaan worden. Niet alleen rondom de huidige zomer-cliffhanger, maar ook door Wiet (Pip Pellens). Zij keerde onlangs voor even terug in de Meerdijk app. Samen met halfbroer Jack (Mark van Eeuwen) ging zij op zoek naar Martine Hafkamp.

Zal het personage Martine dan ook weer terugkeren in het nieuwe seizoen? Als dat gebeurd dan zal deze rol door een nieuwe actrice gespeeld gaan worden. Inge Iepenburg, die jarenlang de rol van Martine speelde, gaf onlangs nogmaals aan dat zij niet terugkeerde in GTST. Wie zal dan de rol van Martine kunnen gaan spelen?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag weer om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.