Eerste nieuwe castfoto's GTST zijn bekend

Eerste nieuwe castfoto's GTST zijn bekend

Geschreven door Sebastiaan Boers

Slecht een week konden de kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) genieten van Babette van Veen. In de laatste week van het afgelopen seizoen kwam de actrice terug in Meerdijk als Linda Dekker. Dit keer kwam ze niet alleen, ze kwam samen met haar zoon Rover, gespeeld door Buddy Vedder.

De twee zullen een belangrijke rol gaan spelen in het komende seizoen. Dit blijkt uit de nieuwe castfoto's die gemaakt zijn. Er is een foto gemaakt van zowel Babette als ook van Buddy. Dat houdt bijna zeker in dat beiden zeker één seizoen lang te zien zullen zijn in GTST.

Linda heeft in haar leven al een hoop meegemaakt. Nu ze is gescheiden zat er niets anders op dan terug te keren naar Meerdijk. Hier hoopt ze op een nieuwe toekomst samen met haar kinderen. Haar dochter zit nog in Canada, maar zal ook spoedig naar Meerdijk afreizen. 

Rover heeft ondertussen ook al een hoop mee mogen maken. Hij kocht via Anna (Barbara Sloesen) een tweede hands brommer. Met deze brommer kwam hij spontaan de Sapsalon binnengereden. Net op dat moment had zijn moeder Linda een belangrijk gesprek met Tim (Beau Schneider).

Daarnaast weet Rover op een makkelijke manier aan geld te komen. Door te doen alsof hij zoent met Wiet (Pip Pellens) ontvangt hij geld van Wiet. Dit alles deed Wiet alleen om Anna jaloers te maken. Helaas had deze actie weinig zin, Anna zag hoe Rover geld aannam van Wiet.

Wat Linda en Rover precies allemaal gaan meemaken is nog onbekend. Eerst moet Linda het leven van haar en van haar kinderen weer op de rit krijgen. Ook zit Linda nog met een schuld waar ze graag van af wil. Hoe ze hier van af denkt te komen is nog onbekend.

Feit is wel dat GTST spannende tijden zal beleven. Vooral Laura (Jette van der Meij) heeft grote moeite met de terugkeer van Linda. Haar (ex) schoondochter heeft in het verleden bijzonder veel rare acties uitgehaald. Acties die Laura niet snel wil en kan vergeten. Of deze twee een belangrijke verhaallijn samen krijgen is ook nog onbekend.

De beide castfoto's zijn te vinden op het Instagram account van Buddy Vedder. Deze zullen binnenkort ook gepubliceerd worden op de website van GTST. Nog voor de zomer-cliffhanger hebben alle acteurs en actrices meegewerkt aan de jaarlijkse gezamenlijke en individuele castfoto's. Deze zullen ook binnenkort online gezet worden.

Meer over Linda Dekker is binnenkort te lezen in een speciale editie van de GTST Zomer-blog. 

Bekijk GTST terug via TV Blik.