Nieuwe castfoto van Goede Tijden, Slechte Tijden is bekend

Nieuwe castfoto van Goede Tijden, Slechte Tijden is bekend

Geschreven door Sebastiaan Boers

[caption id="attachment_25848" align="alignleft" width="300"] Foto: Otto van den Toorn[/caption]

Nog twee weken en dan start het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). De hoogste tijd om dan de nieuwe castfoto bekend te maken. Het afgelopen seizoen liep vrij bijzonder af. De grote zomer-cliffhanger bestond uit verschillende kleine delen.

Maar het afscheid van Vincent (Oscar Aerts) stond vooral centraal. Tijdens het feest keken veel inwoners uit Meerdijk te diep in het glaasje, met grote gevolgen. Mensen werden wakker in een vrij bijzondere omgeving. Hoe zij daar op zullen reageren, zal over ruim twee weken langzaam bekend worden.

Op de castfoto is Oscar een grote afwezige. De acteur verlaat definitief de soap, zo blijkt uit de castfoto. Maar er staat ook twee actrices voor de allereerste keer op. Barbara Sloesen, die de rol van Anna Brandt speelt, is in deze nieuwe castfoto voor het eerst te zien. 

Ook de blonde actrice Gaby Blaaser, die de rol van Sacha Kramer speelt, is te zien op de nieuwe castfoto. Beide actrices maken sinds een paar maanden deel uit van de vaste cast van GTST. Zij zullen ook in het komende seizoen een belangrijke rol gaan spelen.

Het leek er even op alsof Ludo (Erik de Vogel) de soap ook zou verlaten. Tijdens een 'gezellig' uitje met zijn aanstaande schoonzoon Bing (Everon Jackson Hooi) gaat het gruwelijk mis. Het kleiduivenschieten loopt helemaal uit de hand. Ludo wordt per ongeluk getroffen door een schot van het geweer van Bing.

Maar Ludo is gewoon te zien op de nieuwe castfoto. Dit kan betekenen dat hij de schotwond overleefd. Hoe hij er aan toe is na de schietpartij zal vanaf 31 augustus bekend worden. Op die dag zal dan eindelijk het nieuwe seizoen van start gaan.

Maar naast Barbara en Gaby staan er nog twee ''nieuwe'' op de castfoto. Niemand minder dan Babette van Veen staat ook weer op de castfoto. Zij maakte afgelopen seizoen haar comeback als Linda Dekker. Zij kwam echter niet alleen, zij nam haar zoon Rover (Buddy Vedder), mee die ook op de castfoto staat.

In het nieuwe seizoen heeft GTST een reden voor een feestje. Op donderdag 1 oktober viert de soap haar vijfentwintigste verjaardag. Dit is een vrij unieke gebeurtenis in de geschiedenis van de Nederlandse televisie. De soap maakte al bekend dat er dan weer iets spannends staat te gebeuren.

Kortom er staat weer een spannend nieuw seizoen op punt van beginnen. In de afwezigheid van GTST kwam Showbizznetwork met de GTST Zomer-blogs. In deze speciale blogs werd steeds een deel van het afgelopen seizoen uitvoerig beschreven. Deze blogs zijn nog steeds op onze website te vinden.

Aanstaande zondag zal de achtste blog verschijnen. Deze blog zal volledig in het teken staat van Linda. Nu zij terug is, is er veel om over haar te schrijven. Wie is Linda, wat heeft ze allemaal meegemaakt en wat gaat ze doen in Meerdijk? Allemaal vragen waar in de blog dieper op in wordt gedaan.

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden start op maandag 31 augustus om 20.00 uur bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik.