Dotan en Fais maken line-up 538Live XXL compleet

Dotan en Fais maken line-up 538Live XXL compleet

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De line-up van 538Live XXL, de grootste live radioshow van het jaar, is rond. Dit jaar ontvangen de dj's van 538 tien internationale en nationale bands en artiesten waaronder Shawn Mendes, Clean Bandit, Kensington en Miss Montreal. Dotan en Fais maakten deze week bekend dat ook zij optreden in de Ziggo Dome op zaterdag 17 september.

De track 'Hey' die Fais samen maakte met Afrojack was 538 Dance Smash, nog voordat het wereldwijd een grote hit werd. Dotan scoorde drie 538 Alarmschijven met 'Home', 'Fall' en onlangs nog met 'Shadow Wind'.

Op zaterdag 17 september bouwt 538 de grootste radiostudio van Nederland in de Ziggo Dome. Tijdens 538Live XXL ontvangen de dj's van 538 de bekendste nationale én internationale artiesten van dit moment voor spetterende optredens. De 15.000 bezoekers worden onderdeel van de live-radio show. De populairste programma-items van de Radio 538-shows vliegen de bezoekers om de oren. Zo kan het publiek in de Ziggo Dome actief mee doen aan bijvoorbeeld 'Meal or No Meal' en 'De Coen en Sander Singalong'. 538Live XXL is niet alleen te volgen via Radio 538, maar wordt ook uitgezonden op TV 538. Er zijn nog enkele kaarten te koop via de site van 538Live XXL en bij de Primera winkels.

Line-up 538Live XXL
Shawn Mendes
Kensington
Clean Bandit
Ali B
Sharon Doorson
Dotan
Fais
Miss Montreal
Maan
The Originals

Bekijk het dossier van Ali B op TVblik.nl