Lady Gaga komt in oktober met nieuw album

Lady Gaga komt in oktober met nieuw album

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goed nieuws voor alle fans van Lady Gaga. Eindelijk is er meer duidelijk gekomen rondom haar nieuwe album. Op haar Facebookpagina maakte de zangeres bekend wanneer haar langverwachte nieuwe album uit zal komen. Op 21 oktober zal haar album, Joanne, dan eindelijk verschijnen.

De eerste single heeft Lady Gaga al gelanceerd. Het nummer Perfect Illusion is dan ook goed ontvangen bij de fans. Haar videoclip heeft nu al meer dan 19 miljoen views behaald op YouTube. Deze mijlpaal heeft Lady Gaga dan ook in tien dagen voor elkaar gekregen. 

Nu kunnen de fans zich op gaan maken voor nieuwe muziek van de populaire zangeres. Ook in Nederland is Lady Gaga razend populair. Dat begon allemaal met haar megahit Poker Face. Dit nummer zorgde ervoor dat in één klap wereldberoemd is geworden. Daarna volgden de hits elkaar in rap tempo op. In de zomermaanden is er zelfs een speciale Summer Songs over haar verschenen. Deze is hier nogmaals terug te lezen.

Niet alleen kan Lady Gaga goed zingen, ook haar dansmoves zijn enorm in trek. Zo besteedde het dansprogramma van RTL 4, Dance Dance Dance, een week geleden aandacht aan één van Lady Gaga's hit. Zo kreeg GTST actrice Robin Martens de opdracht om te dansen op Telephone.

Dit deed Robin dan ook vol overgave. Het publiek en de jury vond het optreden van Robin dan ook enorm goed. Jurylid Timor gaf zelfs aan dat Robin het beter deed dan Lady Gaga zelf. Een mooi compliment voor de GTST actrice. Lady Gaga is een ware inspiratiebron geworden. Wie weet komen er nog meer Lady Gaga's nummers voorbij in Dance Dance Dance.

Zaterdagavond is de halve finale van Dance Dance Dance om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk onder meer het optreden van Robin als Lady Gaga in Dance Dance Dance terug via TVblik.