Lady Gaga's Carpool Karaoke is een internet hit

Lady Gaga's Carpool Karaoke is een internet hit

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Zangeres Lady Gaga heeft weer een internet hit te pakken. Zij besloot om in de auto van James Corden te stappen. Het werd een nieuwe aflevering van Carpool Karaoke. In dit onderdeel van de show van James neemt de presentator verschillende artiesten mee in zijn auto.

Tijdens de rit naar de studio zingt hij maar wat graag met de artiest. Nu werd het de hoogste tijd dat Lady Gaga eens mee reed met James. Dit vond de zangeres zelf ook bijzonder prettig. In de vijftien minuten komen verschillende grote hits van Lady Gaga aanbod. 

Zo zingen Lady Gaga en James onder andere Perfect Illusion, Bad Romance, Edge Of Glory, Born This Way en natuurlijk Poker Face. Deze hits kom James dan ook moeiteloos meezingen. Dit onderdeel van de talkshow is enorm populair op internet.

Sinds dinsdag is de video online te bekijken via YouTube. Inmiddels hebben al meer dan 1,3 miljoen mensen de videoclip van Lady Gaga en James bekeken. Maar ook zangeres Adele heeft al eens naast James mogen zitten. Hier liet Adele onder andere horen dat ze naast zingen ook aardig goed kan rappen.

Zo rapte Adele op een nummer van rapster Nicki Minaj. Ook zong Adele nog de hit, Wannabee van de Spice Girls. Naast Lady Gaga en Adele hebben ook Chris Martin (Coldplay), One Direction, Sia, Justin Bieber en Jennifer Lopez ooit eens naast James gezeten. Deze video's zijn inmiddels ook al massaal bekeken.

Adele's videoclip van Carpool Karaoke is al door 130.846.390 mensen bekeken via YouTube. 

Bekijk hieronder de videoclip van Lady Gaga in Carpool Karaoke:

https://www.youtube.com/watch?v=X5Cfi7U4eL4

Foto: Screenshot Carpool Karaoke