De finale van Dance Dance Dance is in zicht

De finale van Dance Dance Dance is in zicht

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zaterdagavond is het dan zo ver: de finale van Dance Dance Dance. Week in en week uit dansten de Bekende Nederlanders (BN-ers) de sterren van de hemel. In totaal dansten er vijf danskoppels om de overwinning van het tweede seizoen van dit populaire dansprogramma van RTL 4. Maar in de finale is er slechts plek voor twee danskoppels.

Vorige week zaterdagavond zagen ruim 1,5 miljoen mensen hoe Ferry Doedens en Inge de Bruijn de finale net niet wisten te halen. Zij kregen niet genoeg punten om in de finale te dansen. Het Volendamse duo Kees Tol en Annemarie Keizer kregen meer punten. Hierdoor wisten zij zich wel te plaatsen voor de finale van Dance Dance Dance. 

Waarschijnlijk had niemand dit zien aankomen. SBS6 presentator Kees was toch de 'underdog' van dit seizoen. Maar hij bewees keer op keer dat hij wel degelijk kon dansen. Samen met Annemarie wist Kees iedere week een ronde verder te komen. Nu staan zij dus in de finale van Dance Dance Dance. Maar de concurrentie in de finale is ijzersterk.

Kees en Annemarie zullen het moeten opnemen tegen favorieten Buddy Vedder en Robin Martens. Dit danskoppel, bekend van GTST, wist met gemak iedere aflevering op hun naam te zetten. Een week geleden ontvingen Buddy en Robin maar liefst drie tienen van de jury. Dit is in dit seizoen nog niet eerder gebeurd. Maar weten zij hun succes ook vast te houden in de finale?

Dat Buddy en Robin kunnen dansen is wel bekend. Dat hebben zij de afgelopen weken meermaals laten zien. Zij lijken bijna in de voetsporen van Pip Pellens en Pim Wessels te treden. Dit danskoppel wist het eerste seizoen van Dance Dance Dance te winnen. Of Buddy en Robin ook daadwerkelijk de finale van Dance Dance Dance gaan winnen is nog even de vraag. Het wordt in ieder geval een spectaculaire finale.

De finale van Dance Dance Dance is zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Dance Dance Dance terug via TVblik. 

Lees ook: Dance Dance Dance: We Found Love