Carlo Boszhard en Lucille Werner in Maestro special

Carlo Boszhard en Lucille Werner in Maestro special

Geschreven door Pieter Jongsma

Carlo Boszhard en Lucille Werner zijn te zien in de eenmalige special Maestro Eén voor Kinderen. In de special bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van het succesvolle programma Maestro.

Inzet is dit keer niet de gouden baton, maar zoveel mogelijk kinderen in Nederland en het buitenland een betere toekomst bieden.
Onder anderen Karin Bloemen, Tanja Jess en Richard Groenendijk dirigeren het orkest en zorgen voor een spetterende showavond.

AVROTROS slaat voor deze speciale uitzending de handen ineen met vier goede doelen: UNICEF Nederland, Edukans, het Liliane Fonds en Het Vergeten Kind. Onder de noemer Één voor Kinderen wil dit unieke samenwerkingsverband zoveel mogelijk kinderen in Nederland en het buitenland helpen.

Een belpanel onder leiding van Natasja Froger zit tijdens de uitzending klaar om telefoontjes in ontvangst te nemen van mensen die de actie met een eenmalige donatie willen steunen.

De opnames vinden plaats op woensdag 19 oktober in de Philharmonie in Haarlem en zijn toegankelijk voor publiek. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via www.theater-haarlem.nl

Maestro Eén voor Kinderen, 4 november om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.
Bekijk Maestro op TVblik.nl/Maestro