Lucille Werner: 'Thuis op zondag om Carlo te pesten'

Lucille Werner: 'Thuis op zondag om Carlo te pesten'

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Kersvers SBS6 gezicht Lucille Werner wil wel Thuis op zondag presenteren. Dit zondagmiddag programma heeft net haar eerste seizoen afgesloten. Al is het alleen om Carlo te pesten, gaf Lucille aan in Carlo's tv café. Ervaring op de zondag heeft Lucille al. Zo was zij al eens co-host in het tv café van Carlo Boszhard in november 2015. Op dat moment waren er al gesprekken over een mogelijke overstap naar SBS6.

Na vijftien jaar bij AVROTROS gewerkt te hebben verlaat Lucille haar oude werkgever. Zij maakte de overstap naar SBS6. De grote vraag in Carlo's tv café was natuurlijk of Lingo terug kwam bij SBS6. Mocht het zo zijn dat staat Lucille daar zeker open voor. Het is voor haar een soort huwelijk die nog lang niet over is. 

Volgens Lucille heeft de kijker nooit echt afscheid kunnen nemen van het spel met ballen. In de zomer van 2015 kwam Lucille terug met Pointless. Dit nieuwe spelprogramma werd door Lucille zelf nog naar AVROTROS gehaald. In een interview met Showbizznetwork gaf AVROTROS nog aan dat er zeker een vervolg in zat. Maar of Pointless ook daadwerkelijk terug komt bij de publieke omroep is nog niet bekend.

Het eerste programma van Lucille zal Mijn laatste keer zijn. Dit is een bijzonder programma om te maken. Dit gaat over mensen in de laatste fase in hun leven. Iets totaal anders voor de spelletjeskoningin. Daarnaast gaat Lucille nog veel meer dingen doen voor SBS6. Wat er allemaal gaat gebeuren is nog niet bekend gemaakt.

SBS6 haalt veel goede presentatrices weg bij haar concurrenten. Zo nam de zender al eerder dit jaar Irene Moors over. Zij stapte over van RTL naar SBS. Iedere zaterdag is Irene te zien met het spelletjesprogramma De Vreemde Eend. Wie weet kunnen Lucille en Irene samen een programma gaan presenteren. Dit zal in de toekomst moeten blijken.

Carlo's tv café is iedere zondagavond vanaf 18.15 uur geopend en is te volgen bij RTL 4.

Bekijk Carlo's tv café terug via TVblik.