Adele komt met vierde single van het album 25

Adele komt met vierde single van het album 25

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Zangeres Adele heeft een nieuwe single uitgebracht. Dit keer heeft de zangeres er voor gekozen om het nummer Water Under The Bridge uit te brengen als single. Het nummer is geschreven door Adele en Tobias Jesso jr. Het is alweer de vierde single die Adele uitbrengt van het succesvolle album 25.

In november 2015 kwam Adele eindelijk weer met gloednieuwe muziek. De allereerste single, Hello, werd meteen een groot succes. In totaal hebben al zeker 1.758.501.422 mensen de bijbehorende videoclip van Hello bekeken via YouTube. Vanaf dat moment was Adele weer helemaal terug van een lange muzikale pauze. 

Na de hit Hello werd When We We're Young de opvolger. Dit nummer werd goed ontvangen door de fans. Een grote hit werd het echter niet. Toch wisten 172.090.800 mensen de videoclip van dit nummer te vinden via YouTube. De derde single van het album 25 werd het uptempo nummer Send My Love (To Your New Lover). Dit nummer werd dan ook goed ontvangen.

Alle drie de nummers zijn enorm vaak op de verschillende radiozenders te horen geweest. Vanaf nu komt daar dus ook Water Under The Bridge bij. Dit is net als Send My Love (To Your New Lover) een uptempo nummer. Deze single zal er mede voor gaan zorgen dat het album van Adele weer vaker verkocht gaat worden.

In de album top 100 stijgt Adele's album 25 weer vier plekken. Vorige week stond het album nog op plek 18 en nu staat het album op plek 14. Het album staat nu alweer 48 weken in de album top 100. Over Adele is ook een speciale Summer Songs verschenen. Hierin werden alle hits van Adele op een rijtje gezet. Deze Summer Songs is hier nogmaals terug te lezen.

Dit alles blijkt uit de single én album top 100 die Ducht Charts wekelijks op haar website publiceert.  

Foto: Alasdair McLellan