'Niet iedere BN-er blij met TV Kantine'

'Niet iedere BN-er blij met TV Kantine'

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Nog maar een paar dagen wachten en dan openen de deuren weer van de TV Kantine. De gezelligste kantine van Nederland is dan weer iedere zaterdagavond te zien bij RTL 4. Opnieuw zullen Carlo Boszhard en Irene Moors weer in de huid gaan kruipen van verschillende Bekende  Nederlanders (BN-ers). Maar niet iedereen is hier even blij mee.

Dit bleek uit een telefoongesprek wat Qmusic dj Lars Boele maandagmiddag voerde met Carlo. De dj vroeg Carlo over het nieuwe seizoen van de TV Kantine. Ook kwam de vraag aanbod of er ook BN-ers waren die minder blij waren met een persiflage. Volgens Carlo was er één BN-er die het alles behalve grappig vond. Deze BN-er was toen 'de weg kwijt' volgens Carlo. Om welke BN-er het gaat wilde Carlo niets zeggen. 

Naast dit nieuws vertelde Carlo op Qmusic iets meer over het nieuwe seizoen. Zo komen de twee juryleden van Heel Holland Bakt gezellig langs. Na de zinderende finale van afgelopen zondagavond zijn die twee wel toe aan een pauze. Ook oude bekende René Froger en Jan Mulder zijn weer van de partij.

Carlo zal tevens in de huid gaan kruipen van Richard Groenendijk. De cabaretier was onlangs nog in het nieuws rondom zijn talkshow, de Jopie Parlevliet show. Deze talkshow is na twee seizoenen niet meer te zien bij RTL 4 maar zal verder gaan in het theater.

Irene zal in huid gaan kruipen van jurylid en zangeres Eva Simons. Zij zat in het afgelopen seizoen van Idols achter de jurydesk. Samen met onder andere Jamaï zorgde zij voor spraakmakende televisie. Ook in het nieuwe seizoen zal Eva achter de jurydesk kruipen. Eerst was het nog onzeker maar toch zag de zangeres het wel weer zitten. Maar tot die tijd maakt ze haar entree in de TV Kantine.

In een promo, die door RTL 4 werd uitgezonden, zijn ook meer typetjes al te zien geweest. Zo zijn Dinand Woesthoff en Angela Schijf te zien. Zij waren onlangs nog te zien op de vrijdagavond van RTL 4. Samen met Carlo en Tijl Beckand vormden zij de jury van het tweede seizoen van Superkids.

Ook komen de dames van Koffietijd weer gezellig langs. Door de weeks zijn de dames natuurlijk al te zien om 10.00 uur bij RTL 4. Nu hebben Loretta en Quinty ook besloten om iedere zaterdagavond in de TV Kantine te gaan zitten. Of ze hier ook aan de koffie gaan is overigens nog niet bekend gemaakt.

Aanstaande zaterdagavond gaan de deuren van de TV Kantine dan echt weer open.

Bekijk de TV Kantine ook terug via TVblik. 

Bekijk hieronder een fragment van de TV Kantine:

https://www.youtube.com/watch?v=i1Il3eq8c1M