Irene Moors live vanaf de Dam in Amsterdam op 100% NL

Irene Moors live vanaf de Dam in Amsterdam op 100% NL

Geschreven door Pieter Jongsma

Op vrijdag 26 april zendt 100% NL tijdens de ‘Koninklijke Week’ live uit vanaf de Dam in Amsterdam. Irene Moors presenteert de 100% Ochtendshow die ochtend vanuit de glazen koepel van Madame Tussauds onder toeziend oog van Koningin Beatrix. Het wassen beeld van Hare Majesteit krijgt speciaal voor deze gelegenheid namelijk een mooie plek in de glazen koepel van het wassenbeeldenmuseum. Irene Moors ontvangt in deze uitzending de ‘Koningin van de musical’ Chantal Janzen en Gerard Joling. Vanuit Madame Tussauds sluiten zij gezamenlijk de ‘Koninklijke Week’ af.

 

Irene Moors presenteert een week lang de 100% Ochtendshow op 100% NL en in deze week ontvangt ze elke dag bijzondere gasten. Op maandag 22 april begint de ‘Koninklijke Week’ met een live-uitzending thuis bij Rene Froger. Op dinsdag ontvangt Irene meester-kok Rudolph van Veen, die ooit gebak maakte voor de Koningin. Royalty-deskundige Marc van der Linden is op woensdag te gast om alles te vertellen over de komende troonswisseling. En op donderdag zijn Nick & Simon te gast in de studio bij Irene.
De 'Koninklijke Week' in de 100% Ochtendshow met Irene Moors is te horen van maandag 22 april t/m vrijdag 26 april tussen 07.00 uur en 10.00 uur op 100% NL.