Carlo Boszhard wil weer presenteren met Irene Moors

Carlo Boszhard wil weer presenteren met Irene Moors

Geschreven door Sebastiaan Boers

Carlo Boszhard zou maar wat graag weer een programma willen presenteren met Irene Moors. Deze uitspraak deed hij in het SBS6 programma Naar bed met Irene. Zaterdagavond was Carlo namelijk te gast in het programma van Irene .

In de talkshow van Irene stond de acteur en presentator centraal. Het was een beetje onwennig voor Carlo. Dit kwam mede doordat hij jarenlang programma's met Irene presenteerde. Nu was hij te gast in een programma van Irene. Maar het leverde wel weer bijzondere televisie op. 

In Naar bed met Irene deed Carlo een opvallende uitspraak. Hij wil dolgraag weer een programma presenteren met Irene samen. Dan niet als iemand anders, maar gewoon als zichzelf. Of dat ook gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. Carlo zit bij RTL 4 en Irene is overgestapt bij SBS6.

Carlo en Irene waren een succesvol televisie duo. Zo waren zij jarenlang samen te zien in het kinderprogramma Telekids. Daarna waren zij jarenlang te zien op de zondagmiddag van RTL 4. Maar toen het programma, Life 4 You, stopte, stopten Carlo en Irene ook als televisie duo. Carlo wilde op de zondagmiddag blijven en kwam met Carlo's tv café.

Irene presenteerde voor RTL 4 Zeesterren. Dit was meteen het laatste programma voor Irene bij RTL 4. Niet veel later kwam het bericht naar buiten dat Irene overstapte naar SBS6. Voor die zender maakte Irene programma's als De Vreemde Eend en De Perfecte Vraag.

Begin 2018 waren Carlo en Irene weer even samen te zien in de TV Kantine. Hierin kropen zij weer in allerlei bekende typetjes. Of Carlo en Irene binnenkort weer samen te zien zijn in een programma is nog niet duidelijk. Carlo is momenteel zelf druk met het nieuwe seizoen van Een goed stel hersens. Dat programma presenteert hij met Nicolette Kluiver.

Naar bed met Irene is iedere zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Foto: RTL