Giel Beelen krijgt live-muziekshow op 3FM

Giel Beelen krijgt live-muziekshow op 3FM

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Giel Beelen gaat voor 3FM op vrijdag, zaterdag en zondag een live-muziekprogramma maken. De vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 3FM is voortaan hét podium voor nieuw talent in Giels nieuwe programma On Stage, dat zowel een radioshow als een online platform zal zijn.

Beelen zal met zijn programma ook aanwezig zijn op festivals en bij concerten. Het nieuwe programma van de huidige ochtend-dj van 3FM werd maandagmiddag bekendgemaakt tijdens de perspresentatie van de nieuwe programmering van NPO 3FM in A'DAM Toren in Amsterdam.

Domien Verschuuren neemt de ochtendshow van Giel Beelen over. Het nieuwe duo Ramon Verkoeijen en Mark van der Molen maakt tussen 12:00 en 14:00 uur een nieuw programma, gevolgd door Wijnand Speelman tussen 14:00 en 16:00 uur. Sander Hoogendoorn is daarna te horen.

Lees ook: 'Domien Verschuuren volgt Giel Beelen op'

In het weekend bezorgt Angelique Houtveen luisteraars het ideale zaterdag- en zondagochtendgevoel en Saskia Weerstand en Olivier Bakker gaan samen een programma maken op zaterdag- en zondagavond. YouTuber Kaj van der Ree gaat in de nacht van zaterdag op zondag een programma maken.

De nieuwe programmering gaat maandag 14 november in.

Bekijk Serious Reqeust op TVblik.nl/serious-request-3fm-live