Shakira scoort weer een internethit

Shakira scoort weer een internethit

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zangeres Shakira heeft het weer goed voor elkaar. Haar nieuwste videoclip is in slechts twee dagen enorm goed bekeken. De videoclip van het nummer Chantaje, een duet met Maluma, is nu al door meer dan zeven miljoen mensen bekeken. Het aantal views staat op dit moment op 7.120.673. Dit aantal loopt nog altijd in rap tempo op. Maluma is zelf ook geen onbekende in de muziekwereld.

In Nederland zullen nog niet veel mensen deze rapper kennen. Maar hij heeft al eens samengewerkt met Ricky Martin. Dit was te horen in het nummer Vente Pa' Ca, een zomers nummer. Deze videoclip heeft al meer dan 152 miljoen views behaald op YouTube. Daarnaast heeft Maluma een duet gemaakt Nicky Jam. Dit gebeurde in het nummer Borro Cassette. 

In het begin van 2016 scoorde Shakira ook een grote internethit. Dit was voor de Disneyfilm Zootopia. Voor deze film mocht de zangeres de titelsong opnemen. Dit nummer kreeg de titel Try Everything. Na ruim acht maanden staat het aantal views inmiddels op 202.341.599. Ook dit aantal loopt nog iedere dag op.

Naast zingen was Shakira ook te horen in Zootopia zelf. Zo sprak de zangeres de stem in van Gazelle, een popster uit Zootopia. Deze rol is voor Shakira op het lijf geschreven. In Zootopia draait het allemaal op politieagente Judy Hopps. Zij moet een misdaad zien op te lossen. Hiervoor krijgt zij hulp van de sluwe Nick Wilde. Deze misdaad bleek lastiger te zijn dan gedacht.

Bekijk hieronder de nieuwste videoclip van Shakira en Maluma:

https://www.youtube.com/watch?v=6Mgqbai3fKo