Taylor Swift scoort weer een top tien hit

Taylor Swift scoort weer een top tien hit

Geschreven door Sebastiaan Boers

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift heeft weer een hit op haar naam gezet. Samen met voormalig One Direction zanger, Zayn, bestormt de zangeres de hitlijsten. Taylor en Zayn zingen samen de titelsong voor de film Fifty Shades Darkers. De titel van dit nummer heet I Don't Wanna Live Forever. Deze week komt dit nummer uit op de tiende plek in de single top 100.

De Colombiaanse zangeres Shakira stijgt deze week ook flink. Vorige week stond de zangeres met 'Pretty Boy' Maluma, op plek 42. Deze week stijgen zij door naar plek 33 met het nummer Chantaje. Binnen één maand bereikten Shakira en Maluma met de videoclip al meer van 400 miljoen views op YouTube. Nu is de videoclip al door meer dan 483 miljoen mensen bekeken. De 500 miljoen views komt langzaam maar zeker in zicht. 

De hoogste nieuwe binnenkomer is deze week voor The Chainsmokers. Zij komen op de zestiende plek binnen met het nummer Paris. De Britse zanger Ed Sheeran verraste zijn fans niet met één maar met twee singles. Zijn single Castle On The Hill moest deze week twee plekken inleveren. Hij staat deze week met dit nummer op de zesde plek.

Zijn andere single, Shape Of You, doet het een stuk beter. Net als een week geleden staat dit nummer van Ed op de eerste plek in de single top 100. Onder hem staat de Nederlandse rapper Ronnie Flex. Niet alleen, maar samen met Frenna staan zij op de tweede plek met het nummer Energie.

Plek drie is er deze week voor Clean Bandit, Sean Paul en Anne-Marie. Zij staan allemaal op de derde plek met het nummer Rockabye. James Arthur weet één plek winst te pakken. De zanger stijgt van plek vijf naar plek vier met zijn single Say You Won't Let Go. Ook wint Broederliefde één plek en komt uit op plek vijf. Samen is Broederliefde daar te vinden met Emms en met het nummer Het is een feit.

Dit alles blijkt uit de single top 100 die wekelijks door Dutch Charts gepubliceerd wordt. 

Afbeelding: YouTube.