Hardwell sluit 3FM dj's op in Glazen Huis

Hardwell sluit 3FM dj's op in Glazen Huis

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

DJ Hardwell sluit zondag 18 december de deur van het Glazen Huis 2016. 3FM dj's Domien Verschuuren en Frank van der Lende zijn dit jaar de enige twee DJ's in het glazenhuis. Met het opsluiten van de twee jocks geeft de wereldberoemde dj het startschot voor 3FM Serious Request 2016.

Domien en Frank verblijven tot en met kerstavond op de Grote Markt in Breda. Op een lege maag maken ze non-stop live radio en tv, zijn continu online en volgen de acties in het land op de voet. NPO 3FM vraagt hiermee aandacht voor longontsteking: een stille ramp die jaarlijks 900.000 kinderlevens eist.

Dit nieuws maakte Domien zojuist bekend op NPO 3FM. De ochtendjock sprak met de dj, die geboren en getogen is in Breda: "Ik ben heel blij dat ik in mijn Breda op deze manier mijn steentje aan 3FM Serious Request kan bijdragen. Het evenement leeft ontzettend in de stad, ik hoor het echt van alle kanten. Breda staat vanaf 18 december op haar kop! "

Domien en Frank krijgen tijdens 3FM Serious Request bezoek van bekende nachtgasten, waaronder Humberto Tan en Dionne Stax. De 3FM dj's die niet in het Glazen Huis zitten reizen het hele land door om acties en actievoerders te ondersteunen.

Bekijk het tv-verslag van Serious Request op TVblik.nl

Foto: NPO