Ruim 500.000 bezoekers voor de film Sing

Ruim 500.000 bezoekers voor de film Sing

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goed nieuws voor de swingende film Sing. Bioscoopketen Pathé maakte dinsdagavond bekend dat er al zeker 500.000 mensen Sing in de bioscoop gezien hebben.Eind 2016 kwam de film Sing in de bioscopen. Op de valreep wist Sing indruk te maken. Zo is de film genomineerd voor verschillende prijzen.

In Sing draait het allemaal om Buster Moon. Deze theaterman heeft een idee om meer bezoekers naar zijn theater te lokken. Hij houdt een talentenjacht voor dieren met een gouden stem. Maar helaas loopt het niet helemaal zoals de bedoeling was. Er komen veel meer dieren op auditie dan is gedacht. Uiteindelijk is het geen muzikale strijd, maar werken de dieren samen om Buster te helpen.

Als er één ding centraal staat in Sing is het wel muziek. Muziek van deze tijd en muziek uit de jaren '80 en '90 komen voorbij. Dat maakt de film tot een groot succes. De titelsong voor de film Sing wordt verzorgd door Stevie Wonder en Ariana Grande. Zij zingen samen het nummer Faith, die in de film te horen is. Inmiddels hebben al meer dan drie miljoen mensen de bijbehorende videoclip van Faith bekeken via YouTube.

Het Oudejaarsweekend was ook een goed weekend voor Sing. Op de eerste dag van 2017 maakte Pathé bekend dat Sing de best bezochte film van dat weekend was. Mensen zijn op zowel Oudejaarsavond als op Nieuwjaarsdag massaal naar de bioscoopzalen getrokken. De kans is groot dat Sing ook aankomend weekend veel bezoekers kan verwachten. Het is dan het laatste weekend van de kerstvakantie.

Sing is nu overal te zien in de bioscoopzalen.

Bekijk hieronder de videoclip van Stevie Wonder en Ariana Grande - Faith:

https://www.youtube.com/watch?v=hNMMN46uFCc

Foto: YouTube