Familie Kruys twee maanden eerder bij Videoland

Familie Kruys twee maanden eerder bij Videoland

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het derde seizoen van Familie Kruys gaat 27 januari in première bij Videoland, twee maanden eerder voordat de serie te zien is op RTL4. De serie van Linda de Mol is vanaf half maart te zien op televisie. Ook de eerste twee seizoen zijn binnenkort volledig terug te kijken op de videodienst van RTL.

Het derde seizoen gaat verder waar het tweede seizoen is afgelopen. Het tweede seizoen eindigde met het huwelijksaanzoek van Johan (Marcel Musters) aan Bette (Linda). Ze is nog steeds overdonderd door het aanzoek en weet eigenlijk niet eens zo goed of ze wel écht ‘ja’ heeft gezegd.

Dit alles terwijl Johan nog steeds getrouwd is met Yvonne (Carolina Mout). Ondertussen is de zwangere Ruxandra (Elise Schaap) naar Roemenië gevlucht. Ze is klaar met het alcoholgebruik van Thomas (Hans Dagelet). Deze beslissing zorgt er echter voor dat Thomas in een politiecel belandt.

In acht gloednieuwe afleveringen leidt het leven van styliste Bette en haar excentrieke familie wederom tot veel hilarische situaties. Bette verzorgt ook dit seizoen de styling voor diverse bekende Nederlanders, zoals Natasja Froger, Annemarie van Gaal, Maurice Wijnen, Kim Feenstra en Hans Klok.

Bekijk de eerste twee seizoen van Familie Kruys terug op TVblik.nl

Foto: RTL