RTL4 schuift It Takes 2 en Familie Kruys uur op

RTL4 schuift It Takes 2 en Familie Kruys uur op

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL4 schuift It Takes 2 en Familie Kruys een uur op. It Takes 2 is vanavond om 21:00 uur te zien en Familie Kruys om 22:30 uur, dat meldt de tv-zender zondag. Het verplaatsen van de programma’s heeft mogelijk te maken met de extra lange uitzending van Studio Sport Eredivisie op NPO 1.

RTL4 geeft geen reden waarom zij hun programmering hebben omgegooid, maar mogelijk heeft het te maken met de concurrentie van NPO 1. De samenvatting van de Eredivisie op NPO 1 duurt vandaag tot 21:05 uur, omdat alle Eredivisie-wedstrijden dit weekend op zondag zijn gespeeld.

De tv-zender heeft de programmawijzing opmerkelijk genoeg niet goed gecommuniceerd met het publiek. Op Social Media zegt RTL4 niks over de verschuivingen op de zondagavond. RTL4 heeft alleen een aantal keer in beeld aangegeven dat de twee programma’s vandaag later te zien zijn.

[caption id="attachment_42577" align="aligncenter" width="600"] It Takes 2 en Familie Kruys zijn een uur later te zien dan normaal. Foto: Daniël Schalk / Showbizznetwork[/caption]

Om 20:00 uur zendt RTL4 nu een herhaling van Ontvoerd uit. Door de extra lange uitzending van Studio Sport Eredivisie heeft NPO 1 haar programmering ook omgegooid. De Reünie is vanavond om 21:05 uur te zien. Om 22:00 uur in de TV Show te zien, waarin Ivo Niehe op bezoek gaat bij OG3NE.

Bekijk It Takes 2 op TVblik.nl/it-takes-2

Foto bovenaan: RTL / William Rutten