Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt een magazine

Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt een magazine

Geschreven door Sebastiaan Boers

De soapserie van RTL 4, Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST), krijgt een eigen magazine. Dit nieuws werd maandag bekend gemaakt. In het GTST magazine kunnen de fans in de zomermaanden blijven genieten van hun favoriete soap. Tijdens de zomerstop van GTST kunnen de fans vier edities van het speciale magazine lezen.

Het eerste exemplaar zal op 7 juli verschijnen. Dat is de dag dat de GTST zomer-cliffhanger te zien is. Daarna zal er iedere twee weken een nieuw exemplaar verschijnen. In de GTST magazine komen de verhaallijnen aan bod, zijn er interviews te lezen met de acteurs en zal er steeds meer bekend gemaakt worden over het nieuwe seizoen. 

In totaal zal er een oplage gemaakt worden van 80.000 exemplaren. De GTST magazine is voor de fans goed nieuws. Vorig jaar moesten de fans het een paar maanden zonder hun favoriete soap toen. RTL besloot om een nieuwe soapserie uit te zenden, Nieuwe Tijden. In deze soap maakte Ferry Doedens zijn comeback als Lucas Sanders. Inmiddels is Ferry alweer in GTST te zien.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.

Foto: RTL