'Miro Kloosterman verlaat GTST'

'Miro Kloosterman verlaat GTST'

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) acteur Miro Kloosterman verlaat de soapserie van RTL 4. Tenminste daar leek het maandagavond sterk op. Zijn alter ego, Thijs Kramer, verliet maandagavond Meerdijk.

Thijs nam zijn dochtertje Teddy met zich mee. Hij zou in het huwelijksbootje treden met Rikki (Robin Martens), de moeder van zijn dochter. Alles leek goed te zijn geregeld, totdat Thijs zijn plan in werking zette. 

Met een smoes wist Thijs iedereen om de tuin te leiden. Per toeval kwam Rikki erachter dat er iets niet bleek te kloppen. Meteen raakte Rikki in paniek. Iedereen bleek te beseffen wat Thijs had gedaan. Hij was op de vlucht geslagen met zijn dochtertje.

Rikki's ex-vriend Sjoerd (Guido Spek) probeerde Rikki op te beuren. Hij was van plan om Thijs op te sporen. Maar of hij nog op tijd komt, is nog maar even de vraag. Het lijkt erop alsof Thijs zich op weg maakt naar het Duitse München. Wat hij daar precies van plan is, is niet helemaal duidelijk. Blijkbaar wil hij nu alleen voor zijn dochtertje zorgen.

Thijs heeft het allemaal slim aangepakt. Zijn relatie met Rikki kwam onder druk te staan. Dit had alles te maken met de toestand van Teddy. De dochter van Thijs en Rikki bleek een ernstige ziekte te hebben. Het zorgde ervoor dat er een transplantatie nodig was met de vader. Maar Rikki had een groot geheim. Niet Thijs, maar Sjoerd was de biologische vader van Teddy.

Hier wilde Thijs niets van weten. Na een dna-test bleek dat Thijs toch Teddy's vader was. Iedereen was in shock rond het geheim van Rikki en Sjoerd. Maar de zorg van Teddy was op dat moment belangrijker. Na de operatie van Thijs en Teddy bleek het al snel beter te gaan met Teddy. Uiteindelijk mocht Teddy weer mee naar huis. Voor Rikki was het al snel duidelijk dat zij haar relatie met Thijs weer nieuw leven in wilde blazen.

Dit zorgde ervoor dat Thijs een plan bedacht. Hij wilde het vertrouwen winnen van Rikki en haar familie. Dit is dan ook meer dan gelukt. Zeker na het huwelijksaanzoek was iedereen er van overtuigd van Thijs goede bedoelingen. Op de dag van de bruiloft bleek het tegenovergestelde. Thijs liet Rikki wachten en sloeg op de vlucht met Teddy. Is dit nu het definitieve einde van Thijs in Meerdijk?

Of Miro Kloosterman ook daadwerkelijk de soapserie van RTL 4 verlaat, is nog niet officieel bekend gemaakt. Het lijkt er wel sterk op dat Miro niet van plan is om terug te komen. De komende weken beloven spannend te gaan worden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik. 

Foto: RTL