College Tour met Arjen Lubach verplaatst naar Tuschinski

College Tour met Arjen Lubach verplaatst naar Tuschinski

Geschreven door Daniël Schalk

De opnamelocatie van College Tour met Arjen Lubach is verplaatst van Groningen naar Amsterdam. Vanwege de grote vraag naar kaarten heeft het interviewprogramma besloten om de uitzending te verplaatsen naar Pathé Tuschinski in Amsterdam, zo laat de NTR aan RTV Noord weten.

De uitzending met Lubach zou in eerste instantie worden opgenomen in de Der Aa-kerk in Groningen. “De toeloop was dermate groot dat we helaas hebben besloten het in Tuschinski te doen, daar passen 800 man in”, zegt een woordvoerder van de NTR tegen de Groningse regionale omroep.

De NTR had de presentator van Zondag met Lubach graag in zijn geboortestad willen interviewen. “We hebben gepoogd een andere locatie te vinden, maar dat is niet gelukt. We vinden het heel vervelend, want we willen Lubach het liefste interviewen in zijn stad”, vervolgt de woordvoerder.

Groningers die niet naar Amsterdam willen reizen voor de opnames van College Tour kunnen hun kaarten weer inleveren. Op Twitter zegt het interviewprogramma enkel over de verplaatsing van de opnamelocatie: “Goed nieuws! Er zijn extra tickets beschikbaar voor College Tour met Arjen Lubach.”

Bekijk College Tour op TVblik.nl/college-tour

Foto: VPRO / Merlijn Doomernik