'Maxime overleeft dramatische brand GTST niet'

'Maxime overleeft dramatische brand GTST niet'

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Actrice Marjolein Keuning verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Tenminste daar lijkt het steeds meer op. De kijkers die de GTST Meerdijk app spelen, krijgen steeds meer antwoorden op de brandende vragen. Zo wist Kimberly (Britt Scholte) de brand in Boks te overleven. Op het moment dat er brand uitbrak was Kimberly even naar het toilet met Sam (Stijn Fransen).

In een filmpje belt Kimberly met haar vader, Marcus (Hugo Metsers). Zij vertelt aan haar vader dat er iets verschrikkelijks is gebeurd. Hieruit blijkt dat er wellicht iets met iemand van haar familie is gebeurd. Vrijwel de hele familie Sanders was in Boks aanwezig toen de brand uitbrak. Zou het kunnen zijn dat Maxime (Marjolein Keuning) de brand niet heeft overleefd?

Niemand minder dan Jef (Bartho Braat) maakte zijn comeback in GTST. Vlak na de zomer-cliffhanger kwam Jef weer even in beeld. Iemand uit Meerdijk nam contact op met Jef. Eerst is Jef opgewerkt, maar daarna slaat dat gevoel om. Iemand die hij goed kent is overleden. Jef vroeg wanneer de begrafenis zou zijn. Daarmee lijkt het er steeds meer op dat Maxime de brand niet heeft overleefd.

Naast Kimberly is er nog een personage die levend uit de brand wist te komen. Ook Job (Jorn Knotter) heeft de brand overleefd. Op het moment dat de brand uitbrak was Job aan het sporten. Zijn zusje, Rikki (Robin Martens) was nog naar hem op zoek. De zoektocht leverde niets op. Wanneer Rikki zelf de brand wil ontvluchten raakte zij zwaar gewond. Het is nog maar de vraag of zijzelf de brand wel overleefd.

Op vrijdagavond 7 juli was de laatste aflevering van GTST te zien. In de spannende zomer-cliffhanger brak er brand uit in Boks. Veel inwoners waren op het moment van de brand aanwezig. Dé grote vraag die is ontstaan was toch wel wie de brand zou overleven. De antwoorden hierop laten nog even op zich wachten. Toch zijn er nu al een aantal antwoorden.

Of Maxime daadwerkelijk is overleden, is nog maar even de vraag. In september is GTST weer terug bij RTL 4. Dan worden langzaam maar zeker de vragen beantwoord. Dan zal snel duidelijk worden wie de brand niet overleefd en wie niet.

Bekijk GTST op TVblik.nl/gtst

Foto: RTL