GTST: Aysen springlevend, Nina of Mike dood?

GTST: Aysen springlevend, Nina of Mike dood?

Geschreven door Pieter Jongsma

Eerder werd al bekend dat Robin Martens (Rikki), Marjolein Keuning (Maxime), Gigi Ravelli(Lorena), Toprak Yalciner (Nuran), Ruud Feltkamp (Noud) en Pip Pellens (Wiet)  te zien zijn in het volgende seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden.

Vanmorgen werd bekend na een update in de GTST app 'Spring Levend' dat ook actrice Dilan Yurdakul die de personage Nuran Baydar speelt in de Goede Tijden, Slechte tijden ook volgend seizoen is te zien in de bekende soap.

Nu er al een groot deel van de cast bekend is dat volgend seizoen ook weer te zien zal zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden.
Zijn er nog 2 acteurs over het gaat nu tussen Marly van der Velden (Nina) en Louis Talpe (Mike) wie van deze van acteurs is er volgende seizoen niet te zien in Goede Tijden, Slechte tijden.

Komende zaterdag is er een GTST fandag, waarbij de nieuwe aflevering word getoond. Mogelijk volgen er via Social Media (Twitter, Facebook) geruchten wie de bekende soap niet overleeft. Mocht dit niet het geval zijn dan moeten we toch echt wachten tot 2 september dan is het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden te zien en word bekend wie de sprong wel en niet overleeft.

Goede Tijden, Slechte Tijden het 24e seizoen is vanaf 2 september te zien bij RTL4! (20;30)