'Ludo Sanders redt het leven van veel Meerdijkers'

'Ludo Sanders redt het leven van veel Meerdijkers'

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zakenman Ludo Sanders (Erik de Vogel) kan wel eens dé held van Meerdijk gaan worden. In de GTST Meerdijk app wordt duidelijk dat het Ludo is die veel levens weet te redden. In de laatste aflevering van het afgelopen seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) brak er brand uit. Veel inwoners van Meerdijk zaten gevangen in de vuurzee. Net wanneer Ludo Boks verliet ontving hij een telefoontje van Janine (Caroline de Bruijn).

Janine belde Ludo in paniek op. Samen met onder andere Linda (Babette van Veen), Laura (Jette van der Meij) en Rover (Buddy Vedder) zat Janine opgesloten in de brand. Het leek er even op alsof zij de vuurzee niet zouden overleven. Maar Ludo bedacht zich geen moment en rende de brandende Boks binnen. Buiten raakte Nina (Marly van der Velden) in paniek. Zou haar vader het leven van haar moeder kunnen redden?

Het is Ludo gelukt om bij Janine en de anderen te komen. De geblokkeerde toegang wordt geopend en Ludo weet Janine en de anderen in veiligheid te brengen. Ook Sjors (Melissa Drost) en Amir (Alkan Coklu) worden in veiligheid gebracht. Maar ook Anton (Joep Sertons) probeerde om bij Linda en de anderen te komen. Zal hij de de vuurzee op tijd kunnen verlaten?

Inmiddels is ook bekend geworden dat Kimberly (Britt Scholte), Sam (Stijn Fransen) en Job (Jorn Knotter) de brand hebben overleefd. Dit werd bekend gemaakt door de GTST Meerdijk app. Toch blijft er nog één vraag onbeantwoord: wie overleeft de dramatische brand niet? Voor wie keert Jef (Bartho Braat) terug naar Meerdijk? Er valt een slachtoffer bij de dramatische brand.

Het lijkt erop alsof Maxime (Marjolein Keuning) de brand niet overleeft. Zij heeft een goede band met Jef opgebouwd. De twee hebben in het verleden al veel meegemaakt. Het slachtoffer moet iemand zijn die voor Jef erg belangrijk is geweest. Het kan ook gaan om Rikki (Robin Martens). Rikki is de dochter van Rik, een goede vriend van Jef.

Of kan het zijn dat Aysen (Dilan Yurdakul) de brand niet overleefd? Op het laatste moment lag er bij Sjoerd (Guido Spek) een moeilijke keuze. Hij kon Rikki of Aysen redden uit de vuurzee. Hij komt naar buiten met één van de twee, maar met wie?

Over een paar weken zal duidelijk worden wie de dramatische brand niet overleefd heeft. Vanaf 4 september is GTST terug met een nieuw seizoen. In de eerste week worden waarschijnlijk alle vragen beantwoord. Alle antwoorden zijn dan terug te lezen in een speciale GTST Zomer-blog. Die staat dan geheel in het teken van de eerste week van het nieuwe seizoen.