Domien maakt ochtendshow week lang vanaf campings

Domien maakt ochtendshow week lang vanaf campings

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Domien Verschuuren presenteert de ochtendshow van NPO 3FM vanaf maandag een week lang vanaf verschillende campings in Nederland. Van maandag, 14 augustus, tot en met komende vrijdag, 18 augustus, zendt Verschuuren zijn radioshow iedere ochtend uit vanaf een andere camping.

De Campingtour begint op camping De Watermolen in het Groningse Opende, waar hij de band Orange Skyline ontvangt. De andere dagen komt de ochtendshow van 3FM vanaf Het Groene Eiland in Gelderland, Beringerzand in Limburg, Duin en Strand in Zeeland en De Lievelinge in Gelderland.

Domien maakt niet alleen zijn radioshow vanaf de camping, hij zorgt namelijk ook voor de ochtendgymnastiek in het zwembad, brengt koffie bij de buren, versterkt het animatieteam en bakt pannenkoeken voor het hele veld. En dan komt er ook elke ochtend nog een artiest langs bij Domien.

De 3FM-dj is zelf nogal een leek als het om kamperen gaat. “Heel Nederland houdt van kamperen, maar mijn hart heeft het nog niet veroverd. Deze week ga ik aanpakken om alle kneepjes van het camping-vak te leren. Hopelijk helpt de 3FM-luisteraar me een beetje met tips & tricks”, zegt Verschuuren.

Domien is iedere werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur te horen op NPO 3FM.

Foto: BNN-VARA