Nederlandse versie van  'Killer Karaoke' vanaf vanavond bij RTL 5

Nederlandse versie van 'Killer Karaoke' vanaf vanavond bij RTL 5

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf vanavond brengt RTL 5 een Nederlandse versie van het hilarische wereldberoemde programma ‘Killer Karaoke’. Hierin nemen kandidaten het tegen elkaar op tijdens de meest extreme, komische en pijnlijke zangopdrachten. ‘Killer Karaoke’ gaat verder - veel verder - dan alle andere zangcompetities op tv. De deelnemers die meedoen aan dit programma moeten bereid zijn hun angsten te overwinnen, pijn te doorstaan en vernederingen te ondergaan met als ultieme prijs een geinig geldbedrag.

Bij de invulling van de gruwelijke zangopdrachten moet gedacht worden aan elektrische schokken en geblinddoekt door een cactusdoolhof lopen. Voor alle deelnemers geldt: wat er ook gebeurt, stop niet met zingen!

Van de Nederlandse versie van het wereldberoemde programma ‘Killer Karaoke’ worden ook twee afleveringen met BN-ers gemaakt. Rapper Keizer en acteur/zanger Ferry Doedens hebben al toegezegd mee te willen doen. De zesdelige hilarische zangcompetitie gaat op donderdag 16 mei van start. In de laatste twee afleveringen nemen zes BN-ers het tegen elkaar op.

Zij moeten net als de andere kandidaten onder de meest extreme, komische en pijnlijke omstandigheden zangopdrachten uitvoeren. ‘Killer Karaoke’ gaat verder - veel verder - dan alle andere zangwedstrijden op tv. De deelnemers die meedoen aan dit programma moeten bereid zijn hun angsten te overwinnen, pijn te doorstaan en vernederingen te ondergaan met als ultieme prijs een geinig geldbedrag. Dat dit hilarische taferelen oplevert, mag duidelijk zijn.

 

Uitzending RTL 5: ‘Killer Karaoke’, Vanaf vanavond 20:30 uur op RTL 5.