‘Ook 538-dj Mark Labrand naar Shownieuws’

‘Ook 538-dj Mark Labrand naar Shownieuws’

Geschreven door Daniël Schalk

Naast radio-dj Wietze de Jager gaat ook Radio 538-dj Mark Labrand aan de slag voor SBS6. Dat schrijft weekblad Weekend deze week op basis van een ingewijde bron. Volgens het weekblad zijn Wietze en Mark de nieuwe presentatoren van het entertainmentprogramma Shownieuws.

Spanning achter de schermen bij Shownieuws zou er volgens de ingewijde bron voor zorgen dat Kees Tol en Viktor Brand moeten verdwijnen op de late avond. Kees en Viktor zouden worden vervangen door Wietze en Mark, die onlangs auditie hebben gedaan bij het entertainmentprogramma.

Mark Labrand was afgelopen week al meerdere keren te zien bij Shownieuws. Zo presenteerde hij al een keer de online-uitzending van Shownieuws op Show.nl en ging hij voor het SBS6-programma als verslaggever naar de preview van het laatste seizoen van de NPO 3-serie Penoza in Pathé Tuschinski in Amsterdam.

Ook fotomodel Kim Kötter zou zijn benaderd om plaats te nemen achter de desk bij Shownieuws. Volgens het weekblad zou zij de plaats van Patty Brard moeten innemen, die haar tv-carrière inruilt voor een leven op Ibiza. SBS wilde gisteren ‘niet bevestigen’ dat Wietze de Jager Shownieuws gaat presenteren.

Foto: Screenshot SBS6