Humberto Tan presenteert The Big Music Quiz

Humberto Tan presenteert The Big Music Quiz

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Humberto Tan gaat voor RTL4 het nieuwe tv-programma The Big Music Quiz presenteren. In de nieuwe muziekquiz van de familiezender nemen twee teams van bekende Nederlanders het tegen elkaar op in verschillende muziek gerelateerde spellen. Momenteel vinden de opnames plaats.

The Big Music Quiz is in Australië al een grote hit. Afgelopen juni werd al bekend dat producent Endemol Shine werkte aan een Nederlandse versie van de muziekquiz. Toen was nog niet bekend welke televisiezender in Nederland de muziekquiz The Big Music Quiz zou gaan uitzenden.

Er werd afgelopen juni wel al druk gespeculeerd over de presentator van de Nederlandse versie. Gordon liet afgelopen november in een interview met het AD doorschemeren met RTL4 in gesprek te zijn over een muziekquiz. Zijn naam werd daardoor ook veel genoemd in combinatie met The Big Music Quiz.

De eerste kandidaten van The Big Music Quiz zijn ook al uitgelekt. Radio 2-dj Gerard Ekdom onthult op Instagram dat hij een van de bekende Nederlanders is die meedoet aan de muziekquiz. In zijn Instagram Storie zijn ook RTL-presentator John Williams en zangers Niels Geusebroek en Thomas Berge te zien.

Thomas Berge onthult op zijn Instagram dat ook radio-dj Annemieke Schollaardt en zangeres Maan de Steenwinkel meedoen aan het programma. In welke aflevering dit zestal te zien is, is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend welke bekende Nederlanders nog meer meedoen aan de nieuwe muziekquiz van RTL4.

De keuze voor Humberto Tan als presentator van The Big Music Quiz is geen complete verrassing. Het muzikale evenement Let’s Dance van Humberto is al een aantal jaar een groot succes in de Ziggo Dome in Amsterdam en ook als quizmaster heeft de talkshowhost al ervaring met de dierenquiz Het Zijn Net Mensen.

Foto: RTL / William Rutten