Geen tweede seizoen voor dramaserie Vlucht HS13

Geen tweede seizoen voor dramaserie Vlucht HS13

Geschreven door Pieter Jongsma

Er komt geen vervolg op de KRO-NCRV dramaserie Vlucht HS13 met Katja Schuurman in de hoofdrol. Dat bevestigd een woordvoerder van KRO-NCRV aan Showbizznetwork.

Eerder deed Katja Schuurman uitspraken in het programma Naar bed met Irene dat er gesprekken zouden worden gevoerd over een mogelijk tweede seizoen. Volgens Schuurman waren de kijkers bijzonder ontevreden over de slotaflevering van de serie, die voor nogal veel vragen zorgde.

VLucht HS13 is gebaseerd op de succesvolle Turkse dramaserie The End. De serie staat in het teken van de succesvolle zakenvrouw Liv. Ineens staat haar leven op zijn kop door een vliegtuigramp waarbij haar man Simon betrokken zou zijn. Simon, een drukke arts die op weg naar een medische conferentie in Barcelona zou zijn, blijkt echter niet aan boord van het vliegtuig te zijn.

De eerste aflevering van Vlucht HS13 werd uitgezonden in september 2016 en wist 774.000 kijkers te scoren op NPO3. Naast Schuurman speelden ook Jeroen Spitzenberger en Daniël Boissevain een hoofdrol in de dramaserie.

Foto: KRO-NCRV / Dilani Butink