Videoland in december met twee grote hitfilms

Videoland in december met twee grote hitfilms

Geschreven door Pieter Jongsma

Videoland voegt vanaf eind december twee nieuwe grote films toe. Vanaf 21 december is de film The Hitman's Bodyguard te zien waarin Ryan Reynold en Samuel L. Jackson een hoofdrol spelen.

Bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag. 'The Hitman's Bodyguard' staat bol van spanning, actie én humor. Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Reynolds) zijn prestigieuze titel als één van 's werelds beste bodyguards in één klap kwijt. 

Om zijn triple-A-status terug te krijgen, moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Jackson). Daarnaast is vanaf 26 december de misdaadkomedie Logan Lucky te zien bij Videoland. Hoofdrollen in deze film zijn voor Tatum en Adam Driver.

De film vertelt het verhaal van twee broer die tijdens Coca Cola Cup NASCAR-race een overval te plegen. Ze schakelen hiervoor de platinablonde kluiskraker Joe Bang (Daniel Craig) in. Eén uitdaging: hij zit nog in de gevangenis.

The Hitman's Bodyguard vanaf 21 december
Logan Lucky vanaf 26 december