Jeroen’s hoogtepunten en nog nooit uitgezonden materiaal

Jeroen’s hoogtepunten en nog nooit uitgezonden materiaal

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanavond wordt een speciale compilatieaflevering van De Beste Liedjes Van… uitgezonden. Jeroen geeft zijn persoonlijke mening over verschillende hoogtepunten uit het afgelopen seizoen. Daarnaast zijn nog niet eerder uitgezonden optredens te zien van Glennis Grace en Ben Saunders.

Wat vind Jeroen nou eigenlijk zelf ‘The Best of’ van De Beste Liedjes Van…? Zo wordt er teruggeblikt op een speciaal optreden van Waylon die ‘Wat is nou liefde’ zingt vanAndre Hazes.

Na de reguliere uitzending, heeft dit optreden de meeste views gekregen op de website van De Beste Liedjes Van…. Een van de andere hoogtepunten waren de dames van Lois Lane die een spetterend soul optreden verzorgden met ‘Im Coming Out’ van Diana Ross. De optredens van powervrouw Glennis Grace met ‘This Girl Is On Fire’ en het nummer ‘Laura’, origineel van Jan Smit, gezongen door Ben Saunders worden op 1 juni voor het eerst uitgezonden.

Met de komst van De Beste Liedjes Van… is er een wens van Jeroen in vervulling gegaan. Jeroen vulde samen met zijn gast het programma muzikaal in, met als rode draad ‘De liefde voor muziek’. We komen te weten wat de artiest drijft, waar zijn passie ligt, wie hij of zij bewondert en waar de inspiratie vandaan komt. Een echte trip down memory lane, met uiterst herkenbare liedjes, vaak in een verrassende uitvoering.

Volgend jaar komt Jeroen terug met een tweede seizoen van De Beste Liedjes Van…

De Beste Liedjes Van… compilatieaflevering is zaterdag 1 juni om 23.10 uur te zien bij SBS6.