Veel spanningen in de GTST winter-cliffhanger

Veel spanningen in de GTST winter-cliffhanger

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het nieuwe jaar wordt spannend voor Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Van 8 tot 12 januari 2018 is de speciale winter-cliffhanger te zien bij RTL 4. Deze winter-cliffhanger beloofd weer een spannende cliffhanger te gaan worden. Alles zal in het teken staan van Zoë (Anouk Maas) en Aysen (Dilan Yurdakul). Vooral Zoë zal het zwaar gaan krijgen. Zij krijgt te maken met haar collega Jan Maes.

Ook buiten het ziekenhuis kennen Zoë en Jan elkaar. Om aan geld te komen spreekt Zoë af met rijke mannen. Helaas wil Jan steeds meer van Zoë. Hij zet haar voortdurend onder druk. Wanneer ze Aysen hierover in vertrouwen neemt, wil Aysen verhaal gaan halen. Maar Zoë wil het allemaal zelf in de hand houden. Maar lukt dat haar nog wel? Kan ze Jan nog wel aan?

Kan Aysen nog wel op tijd bij Zoë komen? Of is er iemand anders die haar kan redden? Of komen er nog meer mensen in gevaar door Jan? Het wordt een cliffhanger die veel vragen zal opleveren. Dit heeft ook te maken omdat de kijker iedere dag de cliffhanger van een ander perspectief te zien krijgt. De kans dat er iets spectaculairs staat te gebeuren is dan ook bijzonder groot.

Het is overigens voor het eerst dat er een winter-cliffhanger te zien is. Normaal gesproken pakt de soapserie van RTL 4 altijd uit in de zomermaanden. In een speciale zomer-cliffhanger lopen de spanningen altijd enorm hoog op. Zo stond de laatste zomer-cliffhanger in het teken van de brand in Boks. Maar ook de situatie waarin Rik (Ferri Somogyi) en Bing (Everon Jackson-Hooi) zich bevonden was bijzonder spannend.

Speciaal voor de GTST fans is er op 29 december 2017 een speciale fandag. Op deze fandag kunnen de echte fans de afloop van de cliffhanger als eerste bekijken. Zij zien eerder hoe de cliffhanger verder gaat. Nog voor dat deze aflevering op RTLXL of bij Videoland te zien is. Fans die kans willen maken om hierbij aanwezig te zijn, kunnen zich aanmelden via de website van GTST.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.