Angstige momenten voor vips in 'Killer Karaoke'

Angstige momenten voor vips in 'Killer Karaoke'

Geschreven door Pieter Jongsma

In de laatste twee afleveringen van de zangcompetitie ’Killer Karaoke’, te zien op donderdag 13 juni en donderdag 20 juni, is het de beurt aan Bekende Nederlanders. Onder leiding van Jan Kooijman en Dennis Weening strijden in beide afleveringen zes BN’ers tegen elkaar om de ultieme prijs van 3000 euro in de wacht te slepen. Ieder van hen heeft een goed doel waarvoor hij of zij zich inzet. Daarvoor moeten zij wel bereid zijn pijn te doorstaan, vernederingen te ondergaan en hun angsten te overwinnen. Voorwaarde hierbij is: nooit stoppen met zingen! ‘Killer Karaoke’ gaat ver, veel verder dan alle anders zangcompetities op tv.

 

In de uitzending van donderdag 13 juni krijgt De Vlaamse presentatrice Evi Hanssen tijdens haar zangoptreden gezelschap van twee zwaarlijvige buikdansers, waaronder Terror Jaap, die haar maar niet met rust kunnen laten. Ook zanger Grad Damen moet eraan geloven wanneer hij kruipend de Terror Tunnel moet overleven. Onderweg komt hij alleen maar narigheid tegen, terwijl hij gewoon door moet zingen. Zangeres Laurrhie Brouns belandt op de ‘Walk Of Fear’ en moet met haar poezelige voetjes door de meest onsmakelijke substanties lopen. Walging en afkeer zijn van haar gezicht af te lezen wanneer zij oog in oog komt te staan met onder andere een berg koeienogen en een bak vol regenwormen. Acteur/presentator Ferry Doedens krijgt al direct spijt als hij het Panische Pierenbad ziet en doorstaat de zangtest nog maar net. Zanger Ralph Mackenbach is aan de goden overgeleverd wanneer hij als boksbal voor de grootste boksers van Nederland wordt ingezet. Zanger Brace tenslotte doet een poging om zijn mooie vriendin te bedienen, maar als ‘Elektro Chef’ blijft vrijwel niets op zijn dienblad staan.

 

In de aflevering van 20 juni komen weer zes nieuwe nietsvermoedende BN’ers het strijdtoneel op van ‘Killer Karaoke’. Achtereenvolgens zijn dat zanger Danny Froger, rapper Keizer, actrice Liza Sips, acteur/zanger Curt Fortin, danseres/musicalster Vivian Gomez Cardoso en zanger Mick Harren.

Uitzending RTL 5: ‘Killer Karaoke’, BN’er afleveringen op donderdag 13 juni en donderdag 20 juni, tussen 20.30 en 21.30 uur.