Marly van der Velden komt terug in GTST

Marly van der Velden komt terug in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Actrice Marly van der Velden is binnenkort weer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST).Vanaf 18 april is de actrice weer te zien als Nina Sanders. Na een lange afwezigheid komt Nina eindelijk weer naar Meerdijk.

Voor haar werk reisde Nina een aantal maanden af naar Tokio. In het echte leven was Marly zwanger en moest daarom de soapserie van RTL 4 verlaten.

Nu haar werk in Tokio erop zit, wachten Nina een aantal bijzondere verrassingen. Haar huis is een soort mini hotel geworden. Zo wonen Laura (Jette van der Meij) en Zoë (Anouk Maas) al een tijdje in hun huis. Maar erger nog; de ex-vrouw van haar man Bing (Everon Jackson Hooi), Sjors (Melissa Drost) woont ook nog in hun huis. Hoe zal ze daar op gaan reageren?

Daarnaast woont de vader van Bing, Stanley (Kenneth Herdigein), ook nog in hun huis. Maar ook Nina's vervangster, Loes (Beaudil Elzenga), is wel erg vaak in hun huis te vinden. Zij moest niet alleen Nina vervangen in haar winkel, maar ook in haar privé leven. Zo bleek Loes vaak een rots in de branding voor Bing te zijn. Alleen nam Loes haar taak als 'vervang Nina' wel heel letterlijk. Langzaam maar zeker kreeg Loes gevoelens voor Bing...

Alleen Zoë merkte dit op. Zij zette Loes hiermee onder druk. Loes moest en zou Bing met rust laten. Dat heeft Loes tot nu toe altijd netjes gedaan. Maar net wanneer Nina naar huis wilde komen, regelde Loes meer werk voor Nina. Hierdoor werd Bing weer woedend, tot genoegen van Loes. Steeds meer leek Loes de plek van Nina op te eisen. De vrienden van Nina leken Loes ook allemaal te omarmen.

Nu blijkt dat Loes tot één van de vaste personages hoort, kan het nog wel eens spannend gaan worden. Zeker wanneer Nina daadwerkelijk weer in Meerdijk rondloopt. Bing is natuurlijk dolgelukkig om zijn vrouw eindelijk weer in de armen te sluiten. Maar Loes wil dat Nina snel weer vertrekt... Hoe zal Nina reageren als ze merkt waar Loes mee bezig is geweest?

In haar afwezigheid heeft Nina een hoop moeten missen. Zo heeft ze niets meegekregen van Bing's arrestatie. Hij werd opgepakt voor de moord op Jan Maes. Dankzij een list van Loes kwam hij op vrije voeten. Hierdoor werd Anton (Joep Sertons) ineens hoofdverdachte. Maar zou Bing wel iets te maken hebben met de moord op Jan? Hoe gaat Nina daar dan weer op reageren?

Vanaf 18 april maakt Nina weer deel uit van de cast van GTST. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto:  RTL / Otto van der Toorn