Coen en Sander maken middagshow vanuit Meerdijk

Coen en Sander maken middagshow vanuit Meerdijk

Geschreven door Pieter Jongsma

Radio 538-djs Coen Swijnenberg en Sander Lantinga maken op maandag 9 april hun radioshow vanaf de meest besproken locatie soapdorp Meerdijk.

De dj's maken hun programma vanuit het bekende café de Koning en bezoeken Hotel de Rozenboom en het huis van enkele personages. Coen en Sander vinken daarmee een locatie af die hoog bovenaan hun bucketlist staat.

Coen en Sander werden vanmiddag tijdens 'De Coen en Sander Show' door Erik de Vogel, beter bekend als het personage Ludo Sanders, uitgenodigd om samen met een handjevol luisteraars een bezoek te brengen aan het soapdorp.

Erik de Vogel: "Meerdijk is heel moeilijk toegankelijk voor mensen van buitenaf, maar jullie hebben wel de juiste man aan de lijn. Ik krijg alles gedaan bij Ludo, hij gaat regelen dat jullie kunnen uitzenden vanuit café de Koning. Ik vind de bitterballen er niet zo goed, maar het is wel de oudste kroeg van Nederland dus wat dat betreft een mooie locatie!" Tijdens de radio-uitzending zullen acteurs, schrijvers en de makers van de serie aanschuiven. Ook primeuren Coen en Sander exclusieve GTST-nieuwtjes en spelen ze live een scène met de acteurs.

Foto: 538