Nieuw liefdeskoppel op de set van GTST

Nieuw liefdeskoppel op de set van GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Er is een nieuw showbizz koppel in Nederland. Acteur Alkan Çölkü en actrice Melissa Drost zijn sinds vandaag officieel samen. Dit nieuws maakte Alkan zelf bekend via Instagram. De vonk tussen de twee is op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) overgeslagen. De twee zijn beter bekend als Amir en Sjors in GTST. In de soapserie draaiden Amir en Sjors al een tijd lang om elkaar heen.

Net nu het erop leek alsof Amir en Sjors eindelijk samen kwamen, gebeurde iets totaal onverwachts. De overleden vrouw van Amir, Farah (Zahra Lfil), bleek ineens nog in leven. Het leven van Amir kwam hiermee volledig op zijn kop te staan. Amir zit tussen twee liefdes in. Aan de ene kant is hij dolgelukkig om Farah terug te hebben. Maar aan de andere kant is hij ook verliefd op Sjors. 

Wat in de soap niet lijkt te lukken, lukt daarbuiten blijkbaar wel. Op social media zijn Alkan en Melissa al vaak samen te zien. Doordat de twee zoveel samenwerken, is nu de vonk dus echt overgeslagen. De twee lijken dolgelukkig samen. Het nieuwe liefdeskoppel is voorlopig nog samen te zien in GTST. In de leader zijn de twee zelf ook al samen te zien.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Feriet Func