Coen en Sander verlengen contract Radio 538

Coen en Sander verlengen contract Radio 538

Geschreven door Pieter Jongsma

Coen en Sander hebben hun contract met Radio 538 verlengt. Beide heren zijn tot en met 2021 te horen op de zender. Het dj-duo heeft vandaag een nieuw driejarig contract ondertekend, waardoor het populaire middagprogramma De Coen en Sander Show ook de komende jaren te horen is op 538.

"Gezelligheid kent geen tijd, alleen wel tussen 16.00 uur en 19.00 uur! We maken van iedere radio-uitzending een feestje en hebben het ontzettend naar ons zin bij 538. Te gek dat we ook de komende drie jaar met ons team bij 538 radio blijven maken.", laat Swijnenberg weten.

Sander Lantinga vult aan: "De afgelopen drie jaar zijn voorbij gevlogen en we verheugen ons enorm op de komende drie! Naast alle mooie radio-uitzendingen kijken we ook vol trots naar de succesvolle edities van 'Das Coen und Sander Fest' bij 538 en de unieke bucketlist-uitzendingen waar Coen en ik ons programma maken vanaf bijzondere plekken zoals Schiphol en de set van GTST."

Menno Koningsberger, Algemeen Directeur Talpa Radio: "Coen en Sander behoren tot de top van radiomakers. Zij zetten zich vol enthousiasme in voor de gezelligste middagshow van Nederland. Het afgelopen jaar was voor Radio 538 een recordjaar qua luistercijfers, mede dankzij 'De Coen en Sander Show'. We zijn blij hen in ieder geval de komende drie jaar weer aan 538 te kunnen verbinden."

In 2015 maakte Coen en Sander de overstap van 3FM naar Radio 538. “Het marktaandeel in de doelgroep 15-49 jaar is de afgelopen jaren gestegen naar 19,0% in 2017 (jaargemiddelde).”

Foto: Talpa Radio