Michael Schulte blijft ook deze week op één staan

Michael Schulte blijft ook deze week op één staan

Geschreven door Sebastiaan Boers

Wederom staat Michael Schulte bovenaan in de Q25. In de hitlijst van radiozender Qmusic staat de Duitse zanger voor de derde week op één. Drie weken geleden kwam hij met zijn nummer You Let Me Walk Alone nieuw binnen op één.

Op het Eurovisie Songfestival wist Michael met dit nummer op de vierde plek te eindigen. Duitsland had hiermee eindelijk weer eens succes op het liedjesfestijn. Zijn nummer doet het opvallend beter dan het winnende nummer Toy van Netta.

Maar daar blijft het niet bij. Naast Michael staat er nog een Duitse artiest in de Q25. Zangeres Helene Fischer staat deze week op nummer twaalf. Haar single, Atemlos Durch Die Nacht was in Duitsland al uitgegroeid tot megahit. Nu lijkt ze ook in Nederland door te breken.

De top vijf is voor een deel veranderd. Op plek vijf staat Daddy Yankee met zijn nummer Dure. Vorige week wist Daddy Yankee nog op plek twee te staan. Zanger Jason Mraz heeft een nieuwe single uit, Have It All. Hiermee komt hij nieuw binnen op plek vier. Ed Sheeran blijft deze week staan op plek drie met zijn nummer Happier. De dj Calvin Harris en Dua Lipa staan deze week op plek twee met het nummer One Kiss.

Bekijk en beluister hieronder het nummer van Helene Fischer:

https://www.youtube.com/watch?v=haECT-SerHk

Foto: Eurovision