Michael Schulte blijft hoog staan in Q25

Michael Schulte blijft hoog staan in Q25

Geschreven door Sebastiaan Boers

De Duitse zanger Michael Schulte blijft populair in Nederland. Zijn songfestival nummer, You Let Me Walk Alone, staat deze week op de vijfde plek. Het is nu bijna drie maanden geleden dat Michael in Portugal zijn land, Duitsland, vertegenwoordigde.

Hij wist uiteindelijk op de vierde plek te eindigen. Alleen zijn single doet het goed in de Q25. Alle andere songfestival nummers lijken al bijna weer tot het verleden te behoren.

Michael wist, een paar weken geleden, zelfs bovenaan in de Q25 te staan. Maar toen kwam daar Helene Fischer. Deze Duitse zangeres stootte hem van nummer één. Haar single Atemlos Durch Die Nacht stond een paar weken op één. Maar deze week is er geen plek meer voor Helene. Tijdens de Foute Party van Qmusic was haar nummer dé titelsong van het feest.

Het is hoog zomer in Nederland. Dus dat houdt in dat er wel een zomerhit op één staat. Deze week staat Alvaro Soler bovenaan met zijn single La Cintura. Maar hij wordt bijna ingehaald door een andere zanger. George Ezra staat deze week op plek twee met zijn single Shotgun. Op de derde plek staan 5 Seconds of Summer. Zij staan alweer een aantal weken in de Q25 met hun single Youngblood.

Op de vierde plek staan Clean Bandit en Demi Lovato. Zij staan daar met hun gezamenlijke single Solo. Plek zes is er voor Daddy Yankee. Ook dit is bijna een vast nummer in de Q25. Maar deze week staat hij op de zesde plek met zijn single Dura. Jason Mraz staat deze week op plek zeven met Have It All. Over deze zanger komt binnenkort een Summer Songs. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Dit alles blijkt uit de Q25 die iedere week op de website van Qmusic te vinden is.

Foto: Eurovision