Michael Schulte blijft bovenaan staan in Q25

Michael Schulte blijft bovenaan staan in Q25

Geschreven door Sebastiaan Boers

De Duitse zanger Michael Schulte is populair in Nederland. Zijn songfestival nummer, You Let Me Walk Alone, staat ook deze week bovenaan in de Q25.

Vorige week kwam Michael nieuw binnen in de hitlijst van radiozender Qmusic. De luisteraars van Qmusic gaven het nummer genoeg duimpjes omhoog. Aan de hand van deze duimpjes wordt iedere week de Q25 gemaakt. 

Tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival eindigde Duitsland als vierde. Dat is een vrij hoge score voor onze oosterburen. Een aantal jaar geleden eindige Duitsland vaak bij de laatste vier. Maar dit jaar was er eindelijk weer eens succes voor Duitsland. Dit succes houdt ook deze week nog even aan. Het winnende songfestival nummer, Toy, van Netta staat nog niet in de Q25.

De top vijf is verder voor een deel veranderd. Op de vijfde plek staan Rudimental, Jess Glynne en Macklemore met het nummer These Days. De Imagine Dragons blijven op de vierde plek staan met hun nieuwste single Next To Me. Ed Sheeran moest één plek inleveren. Zijn single, Happier, staat op de derde plek. Drie plekken winst is er deze week voor Daddy Yankee. De single Dure stijgt door naar de tweede plek.

De Q25 is iedere vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur te horen bij Qmusic.

Foto: Eurovision.