'Nina overleeft de GTST zomer-cliffhanger niet'

'Nina overleeft de GTST zomer-cliffhanger niet'

Geschreven door Sebastiaan Boers

Actrice Marly van der Velden verlaat mogelijk Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). In de soapserie van RTL 4 is Marly beter bekend als Nina Sanders. Op Instagram plaatste GTST een vrij opvallende video. In deze video hoort Janine (Caroline de Bruijn) dat de politie het onderzoek naar Nina staakt. Het zou geen 'prioriteit' meer hebben. Janine is woedend wanneer zij dit hoort.

Maar wat houdt dit nu precies in? Overleeft Nina de zoveelste aanslag op haar leven niet? Tijdens de spannende zomer-cliffhanger van GTST wist Loes (Beaudil Elzinga) Nina te ontvoeren. Loes sloot Nina op in de kofferbak van een auto die gesloopt moest worden. Net op het moment dat de auto, waar Nina in zit, gesloopt zou worden, stopte de aflevering. 

Het zag er niet goed uit voor Nina. Niemand had een idee waar zij zich bevond. Alleen Loes wist het antwoord op deze vraag. Maar of zij de zomer-cliffhanger overleefd heeft lijkt vrij klein. Zij viel namelijk van een hoge container. Aysen (Dilan Yurdakul) heeft het zien gebeuren, zij was er immers bij. Hiermee lijkt alle hulp voor Nina te zijn verdwenen.

Of Nina ook daadwerkelijk de soapserie zal verlaten zal nog even moeten blijken. Over een paar weken gaat het nieuwe seizoen weer van start. Dan zullen op alle brandende vragen antwoorden komen. Feit is wel dat het nieuwe seizoen spannend van start zal gaan.

Over een paar weken verschijnt er weer een GTST Zomer-blog. Die zal dan volledig in het teken staan van Nina en Bing (Everon Jackson Hooi). Zij hebben de laatste weken veel mee moeten maken met Loes. Zowel Nina als ook Bing verkeren in levensgevaar door Loes. Meer hierover is binnenkort te lezen in een GTST Zomer-blog.

Goede Tijden, Slechte Tijden classics is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Otto van der Toorn