Het Familiediner verhuist naar de donderdagavond

Het Familiediner verhuist naar de donderdagavond

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het populaire programma van de EO, Het Familiediner, verhuist van de maandag naar de donderdagavond. Dit werd dinsdag bekend op de seizoenspresentatie van de NPO.

Voor veel kijkers was Het Familiediner een vaste prik op de maandagavond. Maar vanaf 13 september is het programma op de donderdagavond te zien. Het tijdstip zal nagenoeg niet veranderen. 

In Het Familiediner probeert presentator Bert van Leeuwen om familieruzies op te lossen. De problemen ontstaan tegenwoordig ook door social media. Zo lezen families berichten op bijvoorbeeld Facebook, wat soms mis gaat. Volgens Bert is dat een groot probleem aan het worden. Toch doet hij ook in het nieuwe seizoen zijn best om de ruzies goed op te lossen. Of dat altijd ook lukt, is altijd weer de grote vraag.

Maar ook geld is een grote oorzaak van familieruzies. Zal moederliefde uiteindelijk toch belangrijker blijken dan een openstaande schuld? Ook komt het verhaal van Dennis en moeder Regina aan bod. Een vroegtijdig vertrek op een oudejaarsavond zorgt voor een al veertien jaar durend familieconflict. Zal het Bert lukken om deze mensen weer bij elkaar te brengen?

Ondertussen rijdt er ook een sorry-limo door het land. In deze sorry-limo krijgen jong en oud de kans om sorry te zeggen tegen iemand.

Het Familiediner is vanaf donderdag 13 september weer te zien om 22.20 uur bij de EO op NPO 1.

Foto: EO