Bert van Leeuwen is terug met Het Familiediner

Bert van Leeuwen is terug met Het Familiediner

Geschreven door Sebastiaan Boers

Maandagavond gaat het succesvolle EO programma Het Familiediner weer van start. Opnieuw gaat presentator Bert van Leeuwen bij mensen langs die ruzie hebben met familieleden.

Hij zet alles op alles om het weer gezellig te maken in de families waar ruzie heerst. Maar wie doet er spreekwoordelijk water bij de wijn? Dat het lastig is om families bij elkaar te brengen weet Bert als geen ander.

Bert: 'Tijdens de opnames voor dit nieuwe seizoen heb ik weer vaak versteld gestaan over de weerbarstige reacties van mensen op mijn goedmaakpogingen'. Wanneer het Bert lukt om families ter herenigen is dat toch weer extra bijzonder. Zeker wanneer bekend is dat sommige families elkaar jarenlang niet meer gezien hebben.

Iets wat heel normaal is, zoals naar de kapper gaan, was het einde tussen de relatie tussen Patrick en zijn ouders. Is er naar drie jaar nog hoop dat dit goedkomt? Daarnaast komt ook het tragische verhaal van Alma en haar schoonmoeder Annie aan bod. Hun innige vriendschap wordt flink op de proef gesteld nadat er twee dierbaren zijn overleden. Zou het Bert lukken om iedereen weer gelukkig en blij te maken?

Ondertussen reist er ook nog een heuse sorry-limo door het land. In deze speciale sorry-limo krijgen jong en oud de kans om sorry te zeggen tegen iemand. Zou er weer veel gebruik gemaakt gaan worden van dit speciale voertuig? Dat is allemaal te zien in het nieuwe seizoen van Het Familiediner.

Het Familiediner is iedere maandagavond om 22.10 uur te zien bij de EO op NPO 1.