Opgelicht?! en De Rijdende Rechter starten aan nieuw seizoen

Opgelicht?! en De Rijdende Rechter starten aan nieuw seizoen

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vanavond is de oude vertrouwde dinsdagavond van NPO 1 weer compleet. Om 21.25 uur is de start van het nieuwe seizoen van Opgelicht?! In dit programma wordt de kijker gewaarschuwd voor diverse oplichters. Presentator Jaap Jongbloed duikt in verschillende oplichtingszaken. Hij heeft vaak gedupeerden aan zijn tafel zitten.

Daarnaast zijn er ook verslaggevers die de confrontatie aan gaan. Zij bijten zich vast in een zaak en gaan op onderzoek uit. De confrontaties zijn soms behoorlijk heftig. Krijgen de verslaggevers van Opgelicht?! ook dit seizoen weer oplichters voor de camera? Meteen na Opsporing Verzocht zal dat duidelijk worden. 

Niet alleen Opgelicht?! is weer terug. Ook start vanavond het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter. In de eerste aflevering staat een spar centraal. Zal het meester John Reid lukken om tot een goede oplossing te komen? Het gaat ongetwijfeld weer een seizoen vol burenruzies worden.

Presentatrice Jetske van den Elsen gaat in de studio het gesprek aan. Soms wakkert zij de burenruzies even lekker aan. Daarnaast weet Jetske ook wel eens olie op het vuur te gooien. Of ze dat dit seizoen weer gaat doen is nog even de vraag. Dat zal vanaf 22.25 uur weer duidelijk gaan worden.

Opsporing Verzocht start om 20.25 uur
Opgelicht?! start om 21.25 uur
De Rijdende Rechter start om 22.25 uur

Foto: AVROTROS